Vabilo na prireditev:

Boš sadiv?   Slovenija – sadni raj

v soboto, 5.4.2014 v  športnem parku na Bledu ob 14. uri

 

Vabljeni na sajenje avtohtonih, visokodebelnih sadnih dreves v okviru akcije Boš sadiv? Slovenija – sadni raj.

Z našimi akcijami želimo zagotoviti zdravo, lokalno pridelano sadje dostopno za vse, ohranjati avtohtone sadne vrste ter naša urbana središča obogatiti s sadnimi parki.

 

Tokrat se bomo zbrali v novo urejenem športnem parku na Bledu, v soboto, 5. aprila 2014 ob 14. uri, kjer bomo skupaj poprijeli za delo, se naučili vse o zasajanju avtohtonih sadnih dreves, se spoznavali, družili in izmenjali naša znanja.

 

Akcijo je podprla Občina Bled, ki je financirala nakup sadik avtohtonih sadnih dreves in nam omogočile zasaditev na javnih površinah.

Akcijo bomo nadaljevali tudi v ostalih občinah Gorenjske, želimo pa si, da bi se razširila po vsej Sloveniji.

 

Zaradi lažje organizacije in oblikovanja skupin je obvezna prijava pri Bojanu Žnidaršiču, na telefonski številki: 051 855 522, po e-pošti: srg.drustvo@gmail.com oz. preko Facebooka: Slovensko Rodovno gibanje, kjer boste prejeli tudi vse dodatne informacije.

 

 

Vabljeni!

 

Organizator:                                                                                                                       Soorganizator:

Slovensko Rodovno Gibanje                                                                                          Center za trajnostni razvoj  podeželja Kranj

Bojan Žnidaršič                                                                                                                  Vlasta Juršak

 

Related Images:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Accessibility