Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi nove knjige:

Zdravilne rastline za poslovno in osebno rast,

v sredo, 6.12.2017 ob 18h

v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj (Župančičeva ul. 22, Kranj).     

   

Zdravilne rastline za poslovno in osebno rast :

  • kako njihovo moč uporabiti v stanovanjih in poslovnih prostorih za večjo delovno učinkovitost v manj stresnem okolju?
  • kako zdravilne rastline pripraviti za poslovne namene, v turizmu, gostinstvu, …?

 Naš gost bo Franci Dovč, avtor knjige Zdravilne rastline za poslovno in osebno rast.

Kot miniaturne tovarne zdravilnih moči so ta skromna živa bitja po njegovem prepričanju  mnogo več kot si mislimo: poleg običajne uporabe v obliki čajev, tinktur, mazil itd. so namreč tudi most in trdna opora pri premagovanju najrazličnejših ovir in negotovosti, ki obremenjujejo sodobnega človeka, pa tudi “medij” za komunikacijo z višjimi stanji zavesti.

Zdravilne rastline so torej živa bitja, občutljiva na vse, kar se dogaja okoli njih.  Kot je že pred desetletji zapisal Nikola Tesla »lepoto in vonj cvetlice lahko jemljemo kot zdravilo, sončno svetlobo pa kot hrano.«

Kako naj podjetnik, veliko ali majhno podjetje ali multinacionalka v hiperprodukciji vsega in v neznosni tekmi po zniževanju cen najde vir novih potencialov za rast in razvoj brez  stresa, strahu in nenehnih  pretresov? Odgovor se skriva tudi v zdravilnih rastlinah, če vemo in jim znamo prisluhniti.

 O avtorju:

Franci Dovč je bil dobrih 25 let novinar, urednik in vodja projektov v časopisnih hišah Delo in Gospodarski vestnik. Pri svojem vsakdanjem delu se je nenehno srečeval s stresom, pomanjkanjem časa in drugimi stiskami. Ko je bilo vsega tega preveč, se je odpravil v Nepal in med vzponom na 5500 metrov višine v sebi občutil tisti pravi občutek notranje tišine in neskončne radosti, ki ga je prepričal, da v življenju obstaja tudi drugačna pot, kot jo je poznal. Pri 60. letih je začel »pisati« novo zgodbo, v okviru katere je na osnovi njegovih lastnih izkušenj in povezovanja znanj s področja zdravilnih rastlin, ajurvede, obvladovanja stresa, pomena duhovne inteligentnosti za »preživetje« v prihodnje, nastala knjiga Zdravilne rastline za osebno in poslovno rast.

Več o knjigi na https://www.hipri.si/

 Prisrčno vabljeni!

Related Images:

(Visited 48 times, 1 visits today)
Accessibility