Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj vas v sodelovanju s spletnim portalom Zdrava hrana za pse vabi na Glavni trg v  Kranju, kjer smo v Programu za zdravo in ustvarjalno življenje za vas pripravili:

Praktična delavnica zdrave prehrane za pse:

PRIPRAVA ENOSTAVNIH, ZDRAVIH IN POCENI PASJIH PRIBOLJŠKOV

IZ DOMAČIH&LOKALNIH PRIDELKOV

Kje: Kranj – Glavni trg (tržnica pri vodnjaku

Kdaj: četrtek, 8. novembra 2018 od 16.00 do 17.30

Si želite pripravljati vsaj del zdrave&naravne prehrane za vaše hišne ljubljence s sestavinami z domačega vrta ali s pridelki lokalnih pridelovalcih ? In to v domači kuhinji ? Potem pridite v četrtek na Glavni trg v Kranju !

Sveža, zdrava in lokalna hrana je za pse enako pomembna kot za ljudi. Če nič drugega, lahko psu vsaj pripravimo zdrave in slastne priboljške. Marsikatero sestavino si lahko naberete tudi na stojnicah ekološko-kmečke tržnice.

Z nami bo Lena Gregorčič iz kluba Zdrava hrana za pse ter vodja številnih delavnic za zdravo&naravno prehrano za pse. Skupaj se bomo zelo praktično učili, kako doma narediti zdrave in poceni pasje priboljške in kaj iz vašega hladilnika lahko uporabite za pasje posladke.  Ob tem bomo izvedeli tudi marsikaj novega, na primer katere sestavine so primerne, da z njimi nadomestite moko in jajca, če je nanje pes alergičen.

 Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA, zelo dobrodošla pa je predhodna najava, saj je število mest omejeno. Več informacij in prijava na info@ctrp-kranj.si, 040 303 752 444 ali 040 733 344 (Uroš).

Lepo vabljeni!

   

 

 

Related Images:

(Visited 29 times, 1 visits today)
Accessibility