Na ŽIV ŽAV-u je bilo ŽIVO.

V soboto, 24.9.2022 je bilo v Kranju zelo živahno – seveda, imeli smo spet otroško prireditev ŽIV ŽAV. Tudi naš Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj je za otroke pripravil dopoldne ustvarjalno delavnico mokrega polstenja z domačo volno, ki jo je vodila vodja projekta RANE EKRANA Katka Žbogar, popoldne pa sta zeliščarski kotiček vodila Vlasta Juršak in Branko Toplak. Izdelali smo si čisto pravi čarobni zeliščni napoj za srečo, zdravje, ljubezen in pst…, to bo pa ostala skrivnost. Seveda tudi brez zeliščnih bonbonov in lizik, ki pomagajo pri bolečih grlih in prehladih ni šlo, pa tudi različne sirupe smo poskusili, pa … Skratka otroci so uživali v ustvarjanju, mi pa smo uživali skupaj z njimi.

Naše aktivnosti so potekale v okviru projekta RANE EKRANA, ki se izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica in je sofinanciran s strani Evropskega slada za regionalni razvoj. Vse o projektu si lahko preberete na tej strani, v zavihku projekti/ LAS Gorenjska košarica.

Sporočilo naših delavnic je bilo jasno – ne bodi sam doma za računalnikom ali s telefonom v družbi – ustvarjaj, druži in zabavaj se skupaj z nami – v ŽIVO.

Ves program je bil čudovit – lutkovne predstave, glasbeni nastopi, delavnice, razigrani in vedoželjni otroci, dišalo je po palačinkah in kokicah, pa …

Skratka vse pohvale organizatorjem in izvajalcem programa in vam Kranjčanom, da ste svoje otroke pripeljali na ŽIV ŽAV. Mi se že veselimo naslednjega.

Ob vsej pozitivni energiji je tudi vreme zdržalo in odpihnilo oblake 🙂

Nekaj foto utrinkov:

Related Images:

(Visited 17 times, 1 visits today)
Accessibility