Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj in Coworking KOVAČNICA vas vabita na zanimivo delavnico

Rokodelstvo – dobra praksa samostojnega podjetništva

Začetke in preboj na področju oblikovanja in trženja unikatne keramike v hitro tempiranem Londonu nam bo predstavila kiparka in rokodelska Ana Kerin iz Ljubljane

rokodelka ANA

v ponedeljek, 13. junija 2016 ob 19. uri v Coworking KOVAČNICA v Kranju (Župančičeva 22 – stara trgovska šola, I. nadstropje)

Ana Kerin je diplomirana kiparka, ki že več let deluje v Londonu. Poleg prodaje svojih keramičnih izdelkov, Ana sodeluje z različnimi stilisti hrane in fotografi, ki njene izdelke uporabljajo za predstavitev svojih kulinaričnih umetnosti, fotografije pa se med drugimi pojavljajo tudi v najbolj znanih revijah in časopisih kot npr. The Sunday Times in The Guardian, chef: Ottolenghi. Pri oblikovanju rada eksperimentira z raznolikimi mešanicami gline ter glazurami, svoje kose pa igrivo sestavlja kar z rokami.

Ana nam bo predstavila svoje začetke in preboj na področju oblikovanja unikatne keramike v hitro tempiranem Londonu, pogovarjali pa se bomo tudi o tem, kako poteka njen vsakdan, od oblikovanja do prodaje ter sodelovanja s trgovci in stilisti hrane.

Udeležba je brezplačna.

Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite po e-pošti vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali na gsm 040 733 344.

Vabljeni!

       

Delavnica se izvaja v okviru programa Spodbujanja podjetništva in zaposlovanja na podeželju,  ki ga sofinancirajo Mestna občina Kranj, Občina Preddvor in Občina Naklo.

Related Images:

(Visited 52 times, 1 visits today)
Accessibility