Spoštovani UDELEŽENCI TURISTIČNIH DELAVNIC,

najprej najlepša hvala za vašo aktivno in zelo motivirano udeležbo na vseh 4 delavnicah o zagonu, specializaciji, trženju in povezovanju turistične ponudbe. Potekale so od oktobra-decembra 2016 in v marcu 2017. Hvala tudi Roku za predstavitve polno energije in spodbude, predvsem pa deljenja lastnih praktičnih izkušenj.

Tekom teh delavnic smo pridobili veliko novih znanj, predvsem zelo praktičnih, ter se tudi medsebojno spoznali in povezali. Ob tem smo ugotovili, da imamo številne podobne interese in cilje.  Osrednji je, da bi razvili svojo turistično idejo ali pa izboljšali in nadgradili  obstoječo. Še vedno pa manjka medsebojnega sodelovanja in učenja priprave (nove) turistične ponudbe na praktičnih primerih.

Zato vas, kar je bila tudi pobuda mnogih od  vas, vabimo na praktično skupinsko sodelovanje za:

OBLIKOVANJE IN TESTIRANJE VAŠIH KONKRETNIH TURISTIČNIH PROGRAMOV od aprila do junija 2017

prvo srečanje bo v prostorih CTRP Kranj, Župančičeva 22, 4000 Kranj v torek 18. aprila ob 18.30  

za tiste, ki pa se takrat srečanja ne morete udeležiti, pa lahko pridete na srečanje tudi v sredo, 12. aprila med 16. in 18. uro

Skozi moderirano skupno delo vseh udeležencev, pa tudi v manjših ekipah, z izmenjavo naših mnenj in znanj ter s pomočjo še kakšnega zunanjega strokovnjaka:

  • bomo zanimive ideje, ki jih imate oz. se pojavljajo na območju Gorenjske, oblikovali v konkretne turistične programe z vsemi potrebnimi elementi (znanja, trženje, finance, povezovanja, …). Ta ponudba je bodisi povsem nova na tur. tržišču ali pa nadgradnja in izboljšava obstoječe;
  • ob koncu bomo te programe v ožjem obsegu tudi testno praktično izvedli s  pravimi” udeleženci. S tem boste dobili zelo koristen in uporaben odziv o možnostih vašega bodočega turističnega produkta, kje so potrebne izboljšave,  …
  • prav tako vam bomo predstavili možnosti za pridobitev finančnih sredstev za izvedbo vaših programov (npr. sredstva LAS Gorenjska košarica, sredstva Programa za razvoj podeželje).

Za lažjo organizacijo srečanj vas prosimo za najavo vaše udeležbe do ponedeljka 17. aprila (za srečanje 18. aprila) ali torka 11. aprila (za srečanje 12. aprila). Vašo udeležbo, dodatna vprašanja pa tudi že konkretne predloge nam sporočite na info@ctrp-kranj.si ali GSM: 040 733 344.

VESELIMO SE DOBREGA SKUPNEGA DELA ZA PRIPRAVO VAŠE KVALITETNE TURISTIČNE PONUDBE !

Delavnica se izvaja v okviru programa Podeželsko razvojno jedro – projekti podjetniškega razvoja podeželja na območju osrednje gorenjske v letu 2017, ki ga sofinancirajo  občine Kranj, Naklo in Preddvor.

Related Images:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Accessibility