Spoštovani zeliščarji, rokodelci  in drugi  ljubitelji podeželja!

Na Gorenjskem se že dalj časa dogovarjamo o povezovanju na področju zeliščarstva in različnih rokodelskih dejavnosti, zdaj pa bi radi prešli od besed k dejanjem.

V sodelovanju z našim članom Francijem Dovčem se že nekaj časa menimo o ustanovitvi  Gorenjskega zeliščarskega centra nekje pod Krvavcem. Franci je pri tem zelo aktiven. Ima lastno zemljišče na Češnjevku, kjer že rastejo prve zeliščne rastline,  v letošnjem letu je izdal knjigo z naslovom Zdravilne rastline za poslovno in osebno rast in veliko idej o konkretnem sodelovanju. Pred kratkim je odprl spletno stran Hipri, FB profil in zaprto skupino na FB z naslovom Zdravilne rastline za poslovno in osebno rast, kjer vas vabimo, da se ji pridružite in tudi aktivno sodelujete.

Morda je zdaj pravi čas, da na tem področju končno naredimo korak naprej in s povezovanjem najdemo skupne interese za sodelovanje v prihodnosti.

Vabimo vas k aktivnemu sodelovanju v skupini: https://www.facebook.com/groups/191908751356029/?source_id=821190761374552

Spletna stran:

https://www.hipri.si/zdravilne-rastline/zakaj-zdravilne-rastline-sodijo-v-pisarne-in-stanovanja/

Prisrčno dobrodošli z vašimi idejami, članki, izdelki, …

Vlasta Juršak

 

 

Related Images:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Accessibility