»SPOZNAJMO BIODIVERZITETO V NASELJIH«

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju z Zvezo ustvarjalnih društev Kranj (Krice krace) in KS Besnica vabi na praktično ustvarjanje: obešanke iz naravnih materialov,v soboto, 27. junija 2020 od 15.00 do 18.00, pred šolo v Zgornji Besnici (Videmce 12, 4201 Zgornja Besnica).

Gozd in travnik  nam ponujata obilo materiala, ki kar kliče, da bi iz njega izdelali kaj zanimivega  (veje, storži, korenine, trave, kamenčki, …).

Skupaj se  bomo sprehodili skozi gozd in nabrali material za naše umetnije.

Nabrani material bomo nato sestavljali v zanimive like in slike, jih popestrili z nekaj barve in jih obesili na posebna drevesa v gozdu. V vetru nas bodo pozdravljali, naredili gozd še bolj pravljičen in vesel. Po ogledu naše male razstave pa lahko vaše obešanke odnesete domov, da polepšajo tudi vaš dom.

Vabljeni otroci, očki,  mamice, dedki in babice. S seboj prinesite kakšno žago in kladivo ter dobro voljo.

Vaša mentorica bo Natalija Herlec  iz Zveze ustvarjalnih društev Kranj (Krice krace).

Zaželene prijave na vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali gsm 040 733 344.

Delavnica so bo odvijala na prostem.   Udeležba je brezplačna.

Več o projektu Spoznajmo biodiverziteto v naseljih: http://www.ctrp-kranj.si/project/biodiverziteta-v-naseljih/

Več o Krice kracah: https://www.facebook.com/krice.krace.9

Dogodek se organizira v okviru operacije »Spoznajmo biodiverziteto v naseljih« (LAS Gorenjska košarica), ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Related Images:

(Visited 73 times, 1 visits today)
Dostopnost