Vabimo vas, da se nam pridružite na praktični on-line delavnici: z dihanjem do boljšega počutja in močnega imunskega sistema

Kdaj: v četrtek 24.3.2022 ob 9.30

Kje: on-line preko spletnega programa ZOOM

V zadnjih dveh letih smo se pogosto srečevali s prehladnimi obolenji, stresom in različnimi strahovi, ki so naša življenja ohromila. V središče pozornosti  so se postavile prav bolezni dihal in pa dihanje samo, ki se nam po navadi zdi nekaj popolnoma samoumevnega.

Strokovnjaki pravijo, da z nepravilnim dihanjem škodimo dobremu počutju in pa hkrati temelju zdravja samega, ne glede na to, kako mladi ali stari smo, koliko telovadimo ali kako zdravo jemo. Nič nima tako velikega vpliva na naše zdravje kot dihanje samo.

Kaj lahko storimo mi sami, da izboljšamo svoje dihanje, boste izvedeli na vodeni delavnici z Brigitto Jevnikar. Spoznali boste na kakšen način lahko  s pomočjo preprostih dihalnih vaj  poskrbite za več dobre volje, se izognete spomladanski utrujenosti in si istočasno utrjujete  svoj imunski sistem.

Vaje se izvajajo v stoje ali sede na navadnem stolu, zagotovite si le obleko, ki bo udobna in primerna za vadbo.

Udeležba na predavanju je brezplačna, obvezna pa je najava udeležbe, da vam pošljemo povezavo Zoom za spremljanje delavnice. Najava udeležbe in več informacij na: info@ctrp-kranj.si ali GSM  040 463 444.

Prisrčno vabljeni!

Predavanje je del programa Podeželsko razvojno jedro 2022, ki ga sofinancirata Občina Naklo in Občina Preddvor.

Related Images:

(Visited 32 times, 1 visits today)
Accessibility