Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni predstavitveni delavnici:

Dar življenja – s kakovostnim dihanjem do boljšega zdravja (Sistem samozdravljenja z dihalnimi vajami)

v sredo,8. junij 2016 ob 18.30 uri, v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj (Župančičeva ul. 22, Kranj).

Gibanje, prehrana in način kako dihamo, so ključni dejavniki, ko govorimo o zdravem in dolgem življenju. Ogromno lahko naredimo sami za svoje počutje in zdravje, če se le potrudimo in obujamo svoj dih (dihanje). Ob rojstvu  vdahnemo, ob smrti izdahnemo ….. vmes pa je dihanje-življenje.

Nudimo vam priložnost, da na naraven in enostaven način – s svojim dihanjem postanete kot zeleno drevo, krepko in polno življenjske energije.

 

Ko dobro dihamo, obogatimo kri s kisikom, uravnamo krvni pritisk in srčni utrip, moč dihanja vodi v znatno izboljšanje delovanja živčnega sistema, zmanjševanje stresa in premagovanje negativnih čustev ter tako krepi naš imunski sistem. Žal je tako, da kadar je naše dihanje površinsko, le to nima več pozitivnih učinkov in naš pogled na življenje ostane plitek.

MOČ DIHANJA nam je samoumevna in spregledana, saj deluje na nezavednih ravneh in za zato se z njim premalo ukvarjamo ali pa sploh nič.

Predstavili vam bomo preproste dihalne vaje, ki jih je pomembno spoznati in uporabljati, da postanejo del našega življenja, za naše dobro počutje in boljše zdravje.

Z vami bo dihala Brigitta Jevnikar.

Informacije in prijave: gsm Brigitta (031) 611 693, po e-pošti: vlasta.jursak@ctrp-kranj.si

 Udeležba je brezplačna. Prisrčno vabljeni!

Related Images:

(Visited 24 times, 1 visits today)
Accessibility