Izdelki s podeželja

Blagovno znamko “…za moj dom.” smo vzpostavili z namenom pospeševanja trženja in dviga dodane vrednosti tradicionalnih, kakovostnih, avtorskih in prepoznavnih izdelkov, pridelkov in storitev s podeželja Gorenjske, s čimer želimo pospeševati zaposlovanje, razvoj in promocijo podeželskega prostora. Povezovanje v blagovno znamko je namenjeno izdelovalcem, pridelovalcem in ponudnikom, katerih izdelki, pridelki in storitve še niso uveljavljeni pod lastno blagovno znamko proizvajalca oziroma ponudnika.

In zakaj znak hiške z roko? Hiška izraža tradicijo, toplino in domačnost, roka pa ročno izdelavo, pridelavo, obdelavo. Izbrane barve so rumeno oranžna, ki je najbolj žareča med barvami in zelena, ki jo povezujemo z naravo, življenjem in blagostanjem.
V blagovni znamki »…ZA MOJ DOM.« se vam predstavljajo rokodelci z uporabnimi in dekorativnimi izdelki tradicionalnih in sodobnih oblik iz različnih materialov, med izdelki zeliščarjev najdete domače čaje, začimbe in gozdne sadeže, dobrote iz krušne peči so delo kmečkih gospodinj, med izdelki pa najdete tudi domače marmelade, sokove, likerje in žgane pijače, naravni med in še kaj.

 

Za vse informacije o izdelkih smo vam na voljo
na tel: 04 257 88 26, 040 733 344, info@ctrp-kranj.si

Related Images:

(Visited 286 times, 1 visits today)
Dostopnost