Vabimo vas, da se nam pridružite na strokovni predstavitvi:

Pomen pravilne lege in namestitev ATLASA (prvega vratnega vretenca)-

kako na učinkovit način izboljšati kvaliteto življenja in preprečevati težave 

v ponedeljek, 13. februarja 2017 ob 18. uri v Centru za trajnostni razvoj podeželja Kranj (Župančičeva ul. 22, Kranj – stara trgovska šola)

 

Kaj je atlas in vpliv na življenje ?

Atlas je prvo vretence, ki se nahaja pod lobanjo. Zaradi pokončne drže, edino pri človeku bolj pripada lobanji kot hrbtenici.

Vsi ljudje imamo atlas zamaknjen že od rojstva. To je glavni vzrok mnogih bolečin in bolezni.

Skozi atlas in poleg atlasa gredo najvažnejše živčne in krvne poti. Zaradi zamaknjenega atlasa je zmanjšan pretok živčnih signalov in krvi, hrbtenica in telo pa se krivita, težišče glave je premaknjeno, zato nam gravitacija krivi in znižuje telo ter nas slabi z bolečinami in boleznimi. Po namestitvi atlasa se telo poravna, ljudje postanejo višji, zdravje se izboljša. Tkiva so bolj kvalitetna in bolj zdrava, izgled pa lepši zaradi boljše komunikacije možganov s telesom, boljše cirkulacije krvi in vzravnavanja telesa.

Ko namestite atlas v pravilno lego se pokažejo izboljšave pri: omotičnosti, omedlevici, glavobolu, migrenah, tinitusu, slabi koncentraciji, motnji spomina, slabi statiki telesa, kronični utrujenosti, bolečinah v vratu, ramenih, otrplosti, slabosti, izgubi ravnotežja, nenadni omotici, bledici in rdečici na obrazu, prekomernem potenju, zgagi, gastritisu, zaprtju in sindromu razdražljivega črevesja in psoriazi, ženskam se zmanjšuje grba na vrhu hrbtenice, koža na vratu se zateguje, lasje, koža in nohti so bolj kvalitetni. Jetra začnejo delati boljše, zato se zmanjšajo ali izginejo starostne pege na obrazu ali rokah, zaradi boljšega metabolizma se debelejšim ljudem zmanjšuje teža. Ko dojenčkom ali otrokom namestimo atlas, imajo vid skozi življenje boljši, manj bodo nosili očala, zobje se bodo manj kvarili, moški pa bodo manj plešasti.

Predstavitev nameščanja ATLASA v pravilno lego po metodi HumanUP

HumanUP metoda je epohalno odkritje, ki omogoča obstoj in razvoj človeštva, vsakemu človeku pa dobro zdravje in dolgo življenje. Atlas imamo vsi ljudje zamaknjen. To je glavni vzrok bolečin, bolezni in predčasnega konca življenja. Boljše je odstraniti vzrok, kot zdraviti posledice. Atlas namestimo z masažo mišic in ligamentov v zatilju. (Več na  http://www.drustvo-osun.si)

Predstavitev bo vodil maser in atlasolog g. Branislav Jurgec.

 Udeležba je brezplačna.

Prosimo vas, da nam vašo udeležbo sporočite po gsm 040 733 344 ali po e-pošti vlasta.jursak@ctrp-kranj.si.

Prisrčno vabljeni!

Related Images:

(Visited 484 times, 1 visits today)
Accessibility