Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj vas vabi na četrtkovo srečanje v Kranju, kjer smo  v Programu za zdravo in ustvarjalno življenje pripravili:

17.00 – 18.30  Adventni venčki in praznične dekoracije

Pred nami je december in z njim prihajajo prazniki, ki se jih že vsi veselimo.

Da bo vzdušje v naših domovih prijetno in praznično, vas vabimo v našo družbo, kjer bomo skupaj z Majo Rogelj izdelovali adventne venčke, venčke  za na vrata ter različne novoletne dekoracije iz naravnih in dekorativnih materialov.

Vabimo vas, da tudi vi prispevate in s seboj prinesete kakšno vejico bršljana, smrečja, storžke, mah, mogoče kakšen oreh, mašno, star glinen podstavek od lončka za rože, …da bodo naši venčki in dekoracije še bolj praznični. Skupaj se  bomo učili ustvarjati  in se družili ob čaju, domov pa boste odnesli novoletno dekoracijo, ki  jo boste izdelali na delavnici.

Delavnica se bo tokrat izvajala v prostorih »Stičišča kulturnih društev«, Glavni trg 7                   (staro mestno jedro Kranja, stavba poleg vodnjaka).

 Udeležba je brezplačna. Prisrčno vabljeni!

 Ne spreglejte  – tržnica Na plac s ponudbo ekoloških in domačih pridelkov, zabava, druženje, kulinarična doživetja, … Glavni trg v Kranju,  od 16.00 – 20.00 ure

 

    

Related Images:

(Visited 55 times, 1 visits today)
Accessibility