Medgeneracijski centri Gorenjske – stičišče idej, znanj, izkušenj in sodelovanja med generacijami

MEDGENERACIJSKI CENTER NAKLO

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju z Občino Naklo in Združenjem iz bube v metulja vabi na

praznično ustvarjalnico – okraski za jelko iz raznobarvnih starih gumbov, vrvic, vejic, …

(torek, 15.12.2020 ob 18. uri – spletna delavnica ZOOM).

Zakaj bi kupovali praznične okraske, ko pa so doma narejeni tako prisrčni in unikatni, uporabimo pa lahko še veliko predmetov, ki se nabirajo po predelih.

Pobrskajte po predalih in poiščite raznobarvne gumbe, s katerimi bomo izdelali  praznične obeske za na jelko ali dekoracijo za novoletno darilo.  Naučili se bomo izdelati  angelčke, snežake, drevesca, … Saj veste,  ko se prepustiš domišljiji,  nastajajo čudovite stvaritve.

Delavnica je namenjena medgeneracijskemu druženju in skupnemu ustvarjanju. Izdelava je preprosta, primerna za vsakogar, otroke, starše, dedke in babice. Naj skupno druženje pričara nasmehe in lepe spomine.

Potreben material: stari gumbi različnih barv in velikosti, lepilo mekol oz. pištola za vroče lepljenje, škarje, nit, šivanka, nekaj tanke žice, perlice, zvezdice, okrasni trakci, stare mašnice, ostanki blaga, volna, vrvica, drobne vejice ali palčke za ražniče,  cimetove palčke, ….

Ustvarjalnico bo vodila Katja Podstudenšek Klavčič  iz Združenja iz bube v metulja.

Za sodelovanje se prijavite na info@ctrp-kranj.si  (ime, priimek, e-pošta). Po vaši prijavi vam bomo poslali povezavo do videokonferenčnega sistema ZOOM in navodila za tiste, ki se z zoom-om srečujete prvič.   Udeležba je brezplačna. Prisrčno vabljeni!

Operacijo Medgeneracijski centri,  ki poteka v okviru LAS Gorenjska košarica, delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), pristop CLLD – izvajanje lokalnega razvoja,    ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Related Images:

(Visited 47 times, 1 visits today)
Accessibility