V okviru programa Podeželsko razvojno jedro, vas Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju s Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze Maribor vabimo na izobraževanje s področja sonaravne pridelave in prehrane:

PRILOŽNOSTI IN DOBRE PRAKSE PRIDELAVE SOJE OZ. ZRNATIH STROČNIC TER PRAKTIČNI PRIMERI NJIHOVE UPORABE V ZDRAVI LOKALNI PREHRANI

Kdaj: v torek, 18. januarja 2022 od 18.00

Kje: preko programa Zoom

Program:

  1. Del: Optimizacija tehnologij pridelave (uporaba soje in nekaterih drugih stročnic v kolobarju, primernost načinov obdelave tal, tehnologija setve, tehnologija obvladovanja setve, tehnologija gnojenja, …).
  2. Del: Soja oz. zrnate stročnice v človeški prehrani

Pri predstavitvah na izobraževanju gre za rezultate praktično izvedenih aktivnosti EIP projekta ”Zrnate stročnice – pridelava, predelava in uporaba”.

Udeležba na izobraževanju je brezplačna, obvezna pa je najava udeležbe, da vam pošljemo povezavo Zoom za spremljanje. Najava udeležbe in več informacij na: info@ctrp-kranj.si, GSM: 040 303 752.

Aktivnosti je del programa Podeželsko razvojno jedro, ki ga podpirajo občine osrednje Gorenjske

Related Images:

(Visited 40 times, 1 visits today)
Accessibility