Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Kranj v okviru projekta  RANE EKRANA  vabi na  delavnico: Rokodelske veščine in spretnosti – polstenje z volno za otroke in mladino

v ponedeljek, 16. maja od 17. ure dalje

Ustvarjali bomo v prostorih Zveze kulturnih društev Kranj – Območno stičišče kulturnih društev, Glavni trg 7, 4000 Kranj (poleg mestnega vodnjaka)

Delavnica se bo izvajala v okviru Programa ŽIVO-življenjske veščine odraščanja, ki je namenjen ozaveščanju in preprečevanju digitalne zasvojenosti in odvisnosti. Program  ima jasno sporočilnost in sicer, da je

DIGITALNA KOMEPTENCA=DIGITALNA ABSTINENCA

Cilj Programa ŽIVO je opolnomočenje otrok in mladine za digitalno kompetenco, pridobivanje konkretnih znanj in smernic za kvalitetno življenje ter poklicno orientacijo. Program ŽIVO v osnovi krepi ustvarjalnost, spodbuja  potenciale otrok in mladine in omogoča razvoj življenjskih spretnosti in podjetniških idej: igre/gibanje/sodelovanje, rokodelske veščine in spretnosti – ekologija, umetniške dejavnosti, medgeneracijsko sodelovanje.

Zaželene so vaše prijave na katka.ctrp@gmail.com in vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali  gsm 040 172 636 (Katka) in 040 463 444 (Vlasta). UDELEŽBA JE BREZPLAČNA.

Več o projektu RANE EKRANA: http://www.ctrp-kranj.si/project/rane-ekrana/

Dogodek se organizira v okviru operacije »RANE EKRANA« (LAS Gorenjska košarica), ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020.

Related Images:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Accessibility