Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj, Zveza kulturnih društev Kranj in Društvo za VSE,  Barvni krog Jesenice, v okviru projekta RANE EKRANA vabimo na ustvarjalno delavnico za otroke in mladino:

TUDI JAZ SEM LAHKO UMETNIK Slikanje abstraktne ali izrazne slike na slikarsko platno z akrilnimi barvami in dodatki.

Kdaj: v petek, 14. oktobra ob 17.00 uri

Kje: OŠ dr. Janeza Mencingerja, Savska c. 10, Bohinjska Bistrica (vhod na levi strani, likovna učilnica v pritličju)

Otroci bodo spoznavali osnove slikanja na platno z akrilnimi barvami in dodatki, se igrali pantomimo o umetniških poklicih, poslušali zgodbo »Sanjava  čebela Marcela« in še kaj, seveda pa bo to tudi  priložnost za prijetno druženje in spoznavanje novih prijateljev.

Delavnica se bo izvajala v okviru Programa ŽIVO –  ŽIVLJENSKE VEŠČINE ODRAŠČANJA, ki je namenjen ozaveščanju in preprečevanju digitalne zasvojenosti in odvisnosti.

Cilj Programa je opolnomočenje otrok in mladine za digitalno kompetenco, pridobivanje konkretnih znanj in smernic za kvalitetno življenje ter poklicno orientacijo. Program v osnovi krepi ustvarjalnost, spodbuja  potenciale otrok in mladine in omogoča razvoj življenjskih spretnosti in podjetniških idej: igre/gibanje/sodelovanje, rokodelske veščine in spretnosti, prehranska samooskrba, etnologija in turizem, kultura in umetnost, preživetje v naravi in temeljne veščine ter medgeneracijsko sodelovanje.

Zaželene so vaše prijave na vlasta.jursak@ctrp-kranj.si ali gsm 040 463 444 (Vlasta).

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA.

Aktivnost se organizira v okviru operacije »RANE EKRANA« (LAS Gorenjska košarica), ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020. Več o projektu RANE EKRANA: www.ctrp-kranj.si/project/rane-ekrana

Related Images:

(Visited 28 times, 1 visits today)
Dostopnost