Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj in Zveza kulturnih društev Kranj v okviru projekta RANE EKRANA vabimo na delavnico:

Življenje čebel in njihov pomen za človeka in naravo

 Kdaj: v torek, 25. oktobra med 10. in 12. uro

 Kje: pred Osnovno šolo Davorina Jenka (Krvavška cesta 4, Cerklje)

Otroci se bodo v živo srečali s čebelarjem, ki jim bo predstavil kako živijo čebele, kakšen je njihov pomen za ohranjanje narave in predstavil čebelje pridelke, ki jih bomo tudi poizkusili.

Delavnica se bo izvajala v okviru Programa ŽIVO –  ŽIVLJENSKE VEŠČINE ODRAŠČANJA, ki je namenjen ozaveščanju in preprečevanju digitalne zasvojenosti in odvisnosti.

 Program ima jasno sporočilnost in sicer, da je DIGITALNA KOMEPTENCA = DIGITALNA ABSTINENCA

Cilj Programa je opolnomočenje otrok in mladine za digitalno kompetenco, pridobivanje konkretnih znanj in smernic za kvalitetno življenje ter poklicno orientacijo. Program v osnovi krepi ustvarjalnost, spodbuja  potenciale otrok in mladine in omogoča razvoj življenjskih spretnosti in podjetniških idej: igre/gibanje/sodelovanje, rokodelske veščine in spretnosti, prehranska samooskrba, etnologija in turizem, kultura in umetnost, preživetje v naravi in temeljne veščine ter medgeneracijsko sodelovanje.

Zaželene so vaše prijave na  vlasta.jursak@ctrp-kranj.si  ali gsm 040 463 444 (Vlasta).

Aktivnost se organizira v okviru operacije »RANE EKRANA« (LAS Gorenjska košarica), ki jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, pristop CLLD- izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, v programskem obdobju 2014-2020. Več o projektu RANE EKRANA: www.ctrp-kranj.si/project/rane-ekrana

Related Images:

(Visited 22 times, 1 visits today)
Dostopnost