Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj in Radio Kranj sta v juniju 2022 začela z oddajami, ki so namenjene MLADIM in NJIHOVIM STARŠEM. Oddaja z naslovom ZDRAVE VEŠČINE ODRAŠČANJA se dotika vseh aktualnih tem, s katerimi se straši srečujemo pri vzgoji svojih otrok. Prav poseben poudarek pa smo v oddaji namenili vse bolj pereči temi – PREPREČEVANJU ODVISNOSTI IN ZASVOJENOSTI MLADIH Z DIGITALNIMI NAPRAVAMI (pametni telefoni, družbena omrežja, igrice, …). S tem namenom Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj pripravlja program ŽIVI ŽIVO, kjer otroke in mlade na praktičen način učimo različnih življenjskih veščin, staršem pa nudimo uporabne informacije, praktične nasvete in podporo. Naše oddaje lahko spremljate na Radio Kranj (97,3) vsako soboto ob 8. uri, ponovitev oddaje pa je vsako nedeljo ob 17. uri. Z vami bomo Slavica Bučan, Radio Kranj ter Katka Žbogar in Vlasta Juršak iz Centra za trajnostni razvoj podeželja Kranj. Prisrčno vabljeni!

Oddaja je del aktivnosti projekta RANE EKRANA, ki ga naš Center skupaj s partnerjema Občino Tržič in podjetjem Marioana iz Cerkelj na Gorenjskem izvaja v okviru LAS Gorenjska košarica (Evropski sklad za regionalni razvoj).

Več o projektu RANE EKRANA: www.ctrp-kranj.si/project/rane-ekrana

V tokratni oddaji smo govorili o PROSTI OTROŠKI IGRI IN O TEM, KAKO JE LE TA POMEMBNA ZA RAZVIJANJE OTROŠKE SAMOPODOBE, PRIDOBIVANJE PRAKTIČNIH ŽIVLJENJSKIH IZKUŠENJ IN IZKUŠENJ ODNOSOV IN SODELOVANJA

Related Images:

(Visited 36 times, 1 visits today)
Dostopnost