Aktualni dogodki

Obrezovanje sadnih dreves – Dvodnevni tečaj

Obrezovanje sadnih dreves – Dvodnevni tečaj

Vabimo vas, da se nam pridružite na tečaju: Obrezovanje sadnih dreves (Dvodnevni tečaj) PETEK 4. marec in SOBOTA 5. marec 2022 PETEK 4. marec od 17h-21h (Teoretični del tečaja) Vsebina: Kratek vpogled v zgodovino rezi sadnega drevja, njen vpliv na fotosintezo...

read more

Novice

V KRANJU smo ustvarjali – projekt RANE EKRANA

V KRANJU smo ustvarjali – projekt RANE EKRANA

Zveza kulturnih društev Kranj in Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj smo imeli v ponedeljek prvo ustvarjalno delavnico za otroke in mladino, ki je bila posvečena pridobivanju življenjskih veščin. Med te veščine smo uvrstili tudi rokodelstvo in prva delavnica...

Dihalne vaje z Brigito

Dihalne vaje z Brigito

Včeraj smo imeli on-line delavnico Z DIHANJEM DO ZDRAVJA, ki jo je vodila Brigita Jevnikar. Narava se prebuja in vstopili smo v spomladanski vdih, kot temu reče Brigita. V uvodu nam je povedala, da velikokrat ljudje pridejo in povejo, da ne znajo več dihati… in da jim...

RIBE, RIBE, RIBE …pomen rib v naši prehrani

RIBE, RIBE, RIBE …pomen rib v naši prehrani

Predstavitev je pripravila Ribiška družina Tržič v okviru operacija Ribja narava Gorenjske Predstavitev je del operacije Ribja narava Gorenjske, ki poteka v okviru LAS Gorenjska košarica in jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada...

RIBE, RIBE, RIBE …BOGASTVO RIB V TRŽIŠKI BISTRICI

RIBE, RIBE, RIBE …BOGASTVO RIB V TRŽIŠKI BISTRICI

Predstavitev je pripravila Ribiška družina Tržič v okviru operacija Ribja narava Gorenjske Predstavitev je del operacije Ribja narava Gorenjske, ki poteka v okviru LAS Gorenjska košarica in jo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za pomorstvo...

Dan travniških sadovnjakov

Dan travniških sadovnjakov

30. aprila 2021 bo po Evropi prvič potekal  "Dan travniških sadovnjakov". Travniški sadovnjaki včeraj, danes, jutri Razvoj travniških sadovnjakov sega v obdobje 17. stoletja, ko je sadje predstavljalo dragoceno hrano za preživetje kmečkih ljudi. Predvsem manj uporabna...

Zdrave in okusne jesensko-zimske jedi Gorenjske

Zdrave in okusne jesensko-zimske jedi Gorenjske

Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj je v okviru programa Podeželsko razvojno jedro izvedel ozaveščevalno akcijo PREDLAGAJ NAJBOLJŠE KOSILO/VEČERJO IZ LOKALNIH SESTAVIN…IN PREJMI KOŠARICO LOKALNIH DOBROT ! Iz pridelkov oz. živil, ki jih v tem letnem času lahko...

(Visited 6,291 times, 1 visits today)
Accessibility