Blagovna znamka “…za moj dom.”

Za moj dom

Vabimo vas, da si ogledate in izberete izdelke iz našega programa kot darilo za rojstni dan ali kakšno drugo posebno priložnost, mogoče pa boste preprosto rekli: TO JE “…za moj dom.”

Blagovno znamko “…za moj dom.” smo vzpostavili z namenom pospeševanja trženja in dviga dodane vrednosti tradicionalnih, kakovostnih, avtorskih in prepoznavnih izdelkov, pridelkov in storitev s podeželja na območju občin Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Kranj, Naklo, Šenčur, Preddvor in Tržič, s čimer želimo pospeševati zaposlovanje, razvoj in promocijo podeželskega prostora. Povezovanje v blagovno znamko je namenjeno izdelovalcem, pridelovalcem in ponudnikom, katerih izdelki, pridelki in storitve še niso uveljavljeni pod lastno blagovno znamko proizvajalca oziroma ponudnika.

In zakaj znak hiške z roko? Ker ta znak simbolizira celotno ponudbo blagovne znamke “… za moj dom.” Hiška izraža tradicijo, toplino in domačnost, roka pa ročno izdelavo, pridelavo, obdelavo. Izbrane barve so rumeno oranžna, ki je najbolj žareča med barvami in zelena, ki jo povezujemo z naravo, življenjem in blagostanjem.

Dobrote iz krušne peči so delo kmečkih gospodinj, rokodelci se vam predstavljajo z uporabnimi in dekorativnimi izdelki tradicionalnih in sodobnih oblik iz različnih materialov, med izdelki zeliščarjev pa najdete suha zelišča, začimbe in gozdne sadeže.

Related Images:

(Visited 104 times, 1 visits today)
Skills

Posted on

26. novembra, 2019

Dostopnost